VoIP instellen in Bria 3 onder Mac OS X

Wanneer u Bria voor de eerste keer start, krijgt u een inlogscherm, kies hier uit het bovenste dropdown menu de optie 'No login required'.

Druk vervolgens op 'Continue'

Kies vervolgens uit het menu 'Bria 3' de optie 'Preferences...'

Klik in het menu aan de bovenzijde op de knop 'Accounts'

Klik op het '+'-knopje en vervolgens op 'New SIP Account...'

Vul de volgende gegevens in:

Account name: Uw telefoonnummer (bijv. 0123456789)
User ID: Uw gebruikersnaam (bijv. U123456)
Domain: express.hip-service.nl
Password: Uw wachtwoord
Display name: Uw telefoonnummer (bijv. 0123456789)
Authorization name: Uw Authnaam (bijv. UA123456)

Proxy Address: 89.146.63.19

Let controleer dat het vinvakje 'Register with domain and receive calls' is aangevinkt en dat het keuze rondje 'Send outbound via:' op de waarde 'Proxy' staat.

Als het goed is is er een extra account regel verschenen in het lijstje, controleer of het balletje bij 'Status' en het balletje bij 'Call' groen van kleur zijn.

Klik vervolgens op de menuknop 'Codecs'

Zorg dat het lijstje 'Selected Codecs' uitsluitend de G711 aLaw' codec bevat.

Druk vervolgens op het rode rondje links boven in.

U bent klaar met het instellen van Bria, u kunt nu bellen!